Laura Ihatsu

www.facebook.com/ihastu

Laura Ihatsu on valmentaja, jooga & meditaatio-opettaja, kamppailulaji ninja sekä Dj. Hänen missionsa on auttaa ihmisiä vapautumaan täyteen omaan potentiaaliinsa sekä elämään oman näköistä elämää joka energisoi ja innostaa. Laura tarjoaa nostattavia liikuntaelämyksiä, joissa yhdistyy liikunta, musiikki, irroittelu sekä tietoisuus!

Yobox – Boxing & Yoga Class

Yoga mat

Tällä tunnilla yhdistyy tulinen tekeminen ja tietoinen läsnäolo. YoBoxing tunti on täyspainoinen yhdistelmä nyrkkeilyä ja joogaa. Tunnin alussa otetaan hikeä pintaan ja voimaannutaan nyrkkeilyn tekniikoiden keinoin ja lopussa laskeudutaan oman voiman ja rauhan äärelle joogaharjoituksen avulla. Tunnilla pääset kehollistamaan villin sisäisen soturisi sekä rauhallisen ylvään joogin.

Kickboxing: sisäiseen ja ulkoiseen vahvuuteen

Tämä on vauhdikas ja voimauttava tunti, jossa pääset oppimaan miten potkitaan ja lyödään kuin ninja. Tunnilla opetellaan potkunyrkkeilyn perustekniikkaa ja lopputunnista tehdään harjoituksia, joissa pääset irroittelemaan ja purkamaan paineita. Tunnilla tehdään myös hengitysharjoituksia, jotka tukevat harjoitusta.

Share this page with friends! ♡